Hurtig levering 1-2 hverdage. Få 12 GRATIS kondomer med i pakken

Diskret levering

Dit privatliv har stor betydning for os, derfor kan du med vores diskrete levering føle dig helt trygt ved at handle hos Coolkondom.dk. Herunder kan du læse mere, om vores diskrete levering og hvilke andre anonyme fordele vi har.

Så diskret handler du hos os.
Anonymt firmanavn på kontoudtog
Diskret indpakning
Neutral afsender adresse

Vores pakker og maxibreve bliver afsendt i 100% neutralt og diskret indpakning. Du er den eneste der kender til indholdet i pakken, da ingen vil kunne se hvad der er i pakken/maxibrevet. Ligesom der heller ikke vil stå Coolkondom.dk uden på. Som afsenderfirma vil der stå "Cool K ApS".

Læs om vores diskrete betaling under SIkker betaling hos Coolkondom.dk

Hvordan ser min pakke ud?

Alle vores pakker bliver afsendt i neutralt emballge, og derved er der ingen andre der vil kunne gennemskue hvad din pakke indeholder. Alle vores ordre bliver afsendt i enten en hvid eller brun boblekuvert, med indlagt faktura der gør din pakke fuldstændig anonym. Du kan derfor være helt tryg ved at modtage din pakke, uden at tænke på at andre kan se hvad der er i. Det er blandet en kæmpe fordel, hvis du ikke selv er hjemme til at tage imod pakken, eller skal afhente den på posthuset.

Sådan ser vores emballage ud:

Hvad står der på min pakke/kontoudtog?

På alle vores forsendelser er vi nød til at skrive afsender, men bare rolig vi benytter nemlig et anonymt afsendernavn. Det sikre at du kan modtage din pakke, uden nogen ved hvor den kommer fra. Vores neutrale afsendernavn er: Cool K ApS, Krogsagervej 50, 7000 Fredericia. På dit kontoudtog vil Coolkondom ikke fremgå, men i stedet vil der stå "Cool K ApS", ligesom der gør på vores forsendelser. Alt dette gør vi for at sikre folks privatliv, så du kan handel i tryghed og helt anonymt.