Hurtig levering 1-2 hverdage. Få 12 GRATIS kondomer med i pakken

Bedøvende kondomer

Mange mænd oplever, at de får tidlig sædudløsning under samleje med deres partner. Dette kan være yderst frustrerende for begge parter og det kan endda ende med, at begge parter i visse perioder helt mister sexlysten. For der er jo ingen, der ønsker gang på gang at gå til den i lagnerne og ende med at få en skuffende oplevelse. Samlejet er noget man skal nyde sammen og helst så længe som muligt, så hvis din du har problemer med, at samlet ofte slutter noget før end du godt kunne tænke dig så er der hjælp at hente! Bedøvende kondomer kan meget vel være den redning, som får dig og din partner til at nyde hinanden i længere tid end i nogensinde har gjort det. For med de bedøvende kondomer vil du opleve, at kan holde længere end du tidligere har været vant til og det er noget, som både du og din partner vil nyde godt af.

 

Sådan fungerer de bedøvende kondomer

Det kan være, at nogle vil blive lidt mistænkelige når de hører de to ord ’bedøvende’ og ’kondomer’ i samme sætning, men det er der ingen grund til. Fejlagtigt er der nogle, der tror, at deres lem vil være bedøvet i mange dage efter og måske endda helt miste sin funktion. Der er dog ingen grund til at tro, at man vil ende med at have et lem, der skal ikke kan vise kampgejst igen, ja faktisk helt tværtimod da bedøvende kondomer jo netop sørger for, at du holder i lang tid og at kaptajnen dernede nok skal komme frem til kamp når der er brug for ham!

 

Bedøvende kondomer er kendetegnet ved at se ud lige præcist som almindelige kondomer, som du kender dem så der er intet intimiderende ved deres udseende. Ligesom på de fleste andre almindelige kondomer har de et lille lag glidecreme udenpå, som gør, at tingene glider lidt nemmere ind og ud. Det er dog vigtigt at pointere, at der ikke er noget som helst bedøvende ved kondomerne for kvinden – for det er jo ikke hende, som skal holde i længere tid! Der hvor de bedøvende kondomer skiller sig ud fra de mere klassiske, almindelige kondomer er ved at der er påført et meget tyndt lag bedøvende creme på indersiden af kondomet. Da det er på indersiden af kondomet behøver du og din partner ikke være bange for at udføre oralsex da din partners mund ikke vil blive påvirket det mindste af den bedøvende creme. Derimod vil dit lem kunne mærke en forskel, da ham dernede vil være væsentligt længere klar til kamp end du er vant til.

 

Uanset hvilket slags bedøvende kondom du ender med at købe kan du være sikker på, at det er i allerhøjeste kvalitet. Alle de kondomer du kan få, som har lokalbedøvende creme er kendetegnet ved at være godt testet igennem på alle leder og kanter, så du kan være helt sikker på, at dit lem intet vil kunne mærke på den lange bane.

 

Aldrig har der været så stor efterspørgsel på bedøvende kondomer

I de seneste år har efterspørgslen på bedøvende kondomer haft et stort boom og flere og flere vælger at købe den bedøvende slags når de skal købe kondomer. Det kan der være mange grunde til og en af de væsentligste er nok, at flere og flere er klar over, at de findes. For det er ikke lang tid siden, at bedøvende kondomer ikke var noget, som fandtes så det, at de nu er tilgængelige gør selvfølgelig også at folk rent faktisk har mulighed for at købe dem og derfor er efterspørgslen steget.

 

Der kan også være andre grunde til, at de bedøvende kondomer er endnu mere udbredte end tidligere. Det kan blandt andet være fordi, at flere og flere ser på deres smartphones og diverse andre digitale dimser inden de lukker øjnene om aftenen og det kan gøre, at man vil opleve, at have sværere ved at koncentrere sig. Dette gælder både i hverdagen når man er på arbejde osv., men det vil også gå ud over koncentrationen når man er sammen med sin partner. For det er vigtigt, at man kan lade alle andre tanker gå på standby når man ligger i dobbeltsengen med sin partner og skal til at nyde hinanden. Hvis man har tankerne alle andre steder end mellem de bløde lagner vil man ikke kunne præstere på en måde, som man ville kunne hvis man rent faktisk kunne koncentrere sig om at nyde sin partner.

 

Når det kommer til sex og især diverse sexudstyr så som sexlegetøj, beskyttelse osv., er der mange, som er så pinlige berørte over at købe det, at de helt undgår at købe det. Også derfor er der i de seneste år kommet flere og flere udbydere af diverse sexudstyr på nettet. Hvis du beslutter dig for at du skal købe bedøvende kondomer skal du ikke være opgivende, hvis du ikke har lyst til at gå ned på apoteket og stå ansigt til ansigt med ekspedienterne for at sige, fremstammende, at du godt vil have de der bedøvende kondomer. Du kan i stedet med et par enkelte klik få dem bestilt via nettet. Du behøver heller ikke at være bekymret for hævede øjenbryn fra naboerne da de bedøvende kondomer bliver bragt til dig i en bedøvende indpakning, som ligeså godt kunne være en ny taske eller en bog.

                                                      

Gør din partners præstation bedre med bedøvende kondomer

Som bekendt er det aldrig en rar følelse for en fyr at have problemer med sin præstation og især når det gælder erektion er det noget, som enhver mand bare vil have fungerer uden, at det skal være problematisk. Ikke desto mindre sker det dog for selv den bedste, at man kan opleve problemer med at få ham dernede til at stå når man vil have det. Dette er noget, som fyren ikke er glad for selv, men partneren han skal være sammen med vil formentligt også være lidt skuffet når han endnu en gang får hurtig sædafgang.

 

Hvis man er træt af, at ens partner kommer inden man sådan rigtigt er kommet i gang med at nyde samlejet er det hjælp at hente. Hvis man mener, at man kunne få et bedre sexliv med sin partner hvis bare man kunne få et samleje til at holde lidt længere, kan man netop gøre det – få det til at vare længere. Med de bedøvende kondomer kan man nemlig gøre, at ens partners lem vil blive let bedøvet og dermed holde længere. Dette vil være en fordel for jer begge. For på den måde er der større sandsynlighed for, at mandens partner vil opnå klimaks sammen med ham således, at vedkommende ikke behøver at få stoppet samlejet inden klimaks er tæt på. Dette vil også være noget, som manden selv kan nyde godt af, da det at opnå klimaks sammen altid er en vidunderlig følelse, som styrker parforholdet på en ubeskrivelig måde.

 

I forbindelse med en årsdag eller bryllupsdag kan du overveje at give din partner nogle bedøvende kondomer i gave. Dette kan selvfølgelig gøres på mange måder og det er vigtigt, at du gør det på en måde, som ikke virker for bebrejdende. For der er ingen tvivl om, at selvom du, som partner, er ærgerlig over, at I sjældent opnår klimaks sammen, så er din partner endnu mere frustreret over det. For enhver mand vil godt give sin partner den bedste seksuelle oplevelse, som er mulig og når hele seancen ikke varer mere end et par minutter er det langt fra det optimale. Så når du giver denne gave med de bedøvende kondomer kan du overveje at skrive et sødt kort til. Skriv for eksempel, at du elsker at have sex med din partner og at hvert et sekund af jeres samleje er skøn. Du kan dernæst skrive, at du giver din partner disse bedøvende kondomer fordi, at du mener, at denne skønne følelse, som I sammen har under samleje kunne være endnu bedre, hvis I sammen kunne opnå klimaks. Hvis din partner ser skeptisk ud, kan du igen forklare for ham, at det jo kun er fordi, at du synes, at det er så fantastisk, at have sex med ham, at du godt vil have, at det varer endnu længere end det på nuværende tidspunkt varer. Hvis du er heldig vil han blive glad for gaven og næste gang I har samleje vil han måske endda vælge at prøve et bedøvende kondom. Hvis samlejet er en succes kan du se frem til mange dejlige erotiske stunder med din partner, hvor du kan være glad for, at det ikke kun er ham, som opnår klimaks, men at I begge når dertil – og måske endda samtidigt!

 

Vælg dit mærke af bedøvende kondomer

I takt med at flere og flere er interesserede i at købe bedøvende kondomer er markedet for netop denne slags kondomer også steget kraftigt de seneste år. Der er flere og flere udbydere, som begynder at sælge bedøvende kondomer og det kan derfor være noget af en jungle at finde rundt i, når man ikke har købt bedøvende kondomer før. Nogle af dem, som laver bedøvende kondomer er blandt andet Blivved servietten, EXS, Durex m.fl. Selvom de bedøvende kondomer, som disse firmaer udbyder minder meget om hinanden har de nogle forskelle, og på den enkelte kondomer kan du se forskellene mere tydeligt. Det, som de alle har til fælles er dog det, at de har en let bedøvende olie på indersiden, som gør, at manden holder sin erektion længere, hvilket vil forhøje sandsynligheden for, at begge parter kan komme samtidig under samlejet.

 

Når det kommer til samleje er det vigtigt altid at have fokus på, at det både er en sikker og tryg akt. Med disse bedøvende kondomer kan du være sikker på, at du ikke gør din krop noget ondt og heller ikke din partners krop vil lide nogen som helst last. For alle de bedøvende kondomer du kan købe er kendetegnet ved at være skabt til lige netop dig og din partner og til alle de allergier, som I nu måtte have.

 

Kondomerne er af en høj kvalitet og lige når det kommer til udstyr, som man bruger sammen i sengen i forbindelse med samleje er der ingen grund til at spare på pengene. For det er i begge parters interesse, at jeres seksuelle sundhed opretholdes, også med bedøvende kondomer. Så køb kun fra forhandlere, som du stoler på og spørg eventuelt venner og bekendte til råds inden du køber bedøvende kondomer. Du kan også læse diverse anmeldelser på nettet og på den måde finde ud af hvilke former for bedøvende kondomer folk har haft størst succes med.

 

Uden problemer kan bedøvende kondomer også give samlejet et boost

Nyd godt af, at din partner kan få flere orgasmer i træk ved at trække i et bedøvende kondom. Selvom mange måske tror, at bedøvende kondomer kun er beregnet til mænd, som har svært ved at holde i lang tid under samlejet, kan de dog også sagtens bruges af mænd, som præsterer ’normalt’ under samleje. For hvem vil ikke give sin partner en endnu længere nydelse og endnu flere orgasmer? Med bedøvende kondomer vil dit lem simpelthen være erigeret i længere tid og det vil naturligvis gøre, at din partner har en større sandsynlighed for at komme flere gange i træk efter hinanden. Og vil du da ikke også nyde at se hendes ansigtsudtryk når hun kommer femte gang, blot på grund af hvad du og dit lem kan præstere? Hvis du vælger at gøre dette vil du helt sikkert have en kæreste, som vil tilgive dig for lidt af hvert. Gå i byen med vennerne uden, at hun vil blive sur på dig. Så længe du sørge for, at have et par bedøvende kondomer til når du kommer hjem og er i humør til at lune hende lidt op når hun ligger derhjemme og venter på at du kommer hjem.

 

Hvis du synes, at det bliver for meget med den langvarige effekt under samlejet og hvis du undervejs får lyst til at stoppe tidligere kan du altid blot tage det bedøvende kondom af og så vil du komme hurtigere igen – eller i hvert fald så hurtigt som du plejer.

 

Som bekendt er der mange fyre, som oplever, at de har sværere ved at komme når de har fået lidt underbords og når promillerne er i blodet. Dette kan være en fantastisk oplevelse for begge parter, da I pludseligt kan opleve at have samleje i flere timer. Hvis I så oveni dette vælger at gøre brug af de bedøvende kondomer kan I sammen ende med at opnå et klimaks, som gør, at fuglene synger og at verden for en stund forsvinder mens I sammen i hinandens favne smelter sammen og oplever en ubeskrivelig nydelse, som ikke kan beskrives med ord.

 

Brug bedøvende kondomer i stedet for medicinske præparater

Mange vælger at anvende den ’lille blå pille’ hvis han oplever, at han har problemer med at få rejsning og at holde lang tid. Men før man begynder på sådanne løsninger bør man dog overveje om ikke ens problemer i sengen kan ordnes med de bedøvende kondomer, som også gør, at man kan præstere længere og, at man ikke vil opleve, at lemmet giver op før tid. For den lokalbedøvende olie, der er på de bedøvende kondomer er fuldstændig ufarlig og derfor er der ingen medicinske farligheder ved at gøre brug af disse kondomer.