Hurtig levering 1-2 hverdage. Få 12 GRATIS kondomer med i pakken

For tidlig sædafgang

Det kan være, at du går rundt og tror, at du er den eneste mand med dette problem og, at ingen andre kan sætte sig ind i hvordan du har det. Men hvis det handler om, at du får for tidlig sædafgang så er du bestemt ikke den eneste. Det er faktisk sådan, at stort set alle mænd på et eller andet tidspunkt i deres karriere oplever, at de får for tidlig sædafgang. Dette kan være en meget frustrerende ting, som gør, at du psykisk bliver meget påvirket. For der er meget mandlighed, som sidder i erektionen og for mange mænd vil det være sådan, at de føler sig mindre mandige, hvis de får for tidlig sædafgang for så føler de ikke, at de kan tilfredsstille deres kvinde på den måde, som de ønsker og på den måde, som deres partner forventer.

 

Mange grunde til for tidlig sædafgang

Der kan være mange grunde til, at en man oplever for tidlig sædafgang. For mange gælder det, at det især i de første år af deres seksuelle karriere, at de oplever det. For på dette tidspunkt er det hele nyt og spændende, og man er overvældet over al den seksualitet man føler og som man ser alle vegne. Så når man endelig kommer tæt på en pige og endda er så heldig at have sex med hende så vil man være så begejstret, at man slet ikke kan holde sig tilbage – og så kommer man stort set før man er begyndt.

 

En anden grund til, at man oplever for tidlig sædafgang kan være, at man får en ny og tiltrækkende sexpartner. Hvis man i over tredive år har været sammen med den samme og ærlig talt er gået lidt i stå i forhold til det seksuelle, så kan det være overvældende at få en ny sexpartner. Hvis denne sexpartner så oveni købet er meget tiltrækkende kan det være næsten umuligt at holde sig tilbage når man ligger der mellem lagenerne og skal nyde den næste tid sammen. Blot ved let berøring på penis og med et enkelt blik på den smukke krop, som du ligger ved siden af vil du blive så opstemt, at du slet ikke kan holde din sædafgang tilbage og du når klimaks før din partner gør det. Og hvis det er en helt ny partner, som du endda føler meget tiltrækkende vil du naturligvis godt gøre et godt indtryk med dine seksuelle evner og så duer det ikke helt at holde i blot 10 sekunder. Så hvis du skal fortsætte med at være sammen med denne nye og toplækre sexpartner er du nødt til at gøre noget ved den for tidlige sædafgang.

 

Der er også nogle, som oplever for tidlig sædafgang helt uden grund. Måske har de været sammen med den samme partner i mange år, og intet i deres liv har ændret sig. Men pludselig kan blot den letteste og mindste berøring af penis få kanonen til at gå af og du når at komme før I når at få tøjet af fordi, at du simpelthen oplever, at du får for tidlig sædafgang. Dette vil være overraskende for jer begge, men da I har været sammen i mange år, er det noget, som I nok skal komme over og jeres sexliv skal nok være lige som det var engang.

 

Ændrede lyster kan resultere i for tidlig sædafgang

Nogle oplever, at de får ændrede lyster og kunnen i forbindelse med indtagelse af ny medicin. Der er rigtig mange, som pludseligt starter på medicin og i forbindelse hermed får for tidlig sædafgang. Dette er en meget normal ting og det er desværre en bivirkning ved mange medikamenter, at en mands præstationer ændrer sig markant grundet den nye medicin. Det kan være, at man i starten ikke ser en sammenhæng mellem de to ting, men hvis man tænker mere efter kan det være, at man pludseligt forstår, hvorfor man netop startede med at opleve for tidlig sædafgang da man begyndte at tage en bestemt form for medicin.

 

I dag er det efterhånden blevet en folkesygdom at have stress og der findes ingen mennesker i dag, som ikke har haft kollegaer, som slet og ret er gået ned med stress og som derfor er endt med at være nødt til at gå hjemme i noget tid fordi, at de simpelthen ikke har det godt på arbejdet. Dette skyldes det enorme pres der er på os mennesker i dag og som alle føler. Det er helt utroligt hvad vi mennesker i dag skal stå model til når det kommer til det pres, som er på os og for mange mænd er stress noget, som kommer helt med ind i soveværelset. Ikke nok med, at du og din partner måske har problemer i jeres samliv på grund af noget stress, som din mandlige partner har, så er det også noget, som I har problemer med når I ligger og skal nyde hinanden. For knap har I set hinanden og så er der en våd plet på lagenet fordi, at din partner har fået for tidlig sædafgang. Det kan endda stå så slemt til, at sædafgangen kommer inden penetrationen, det vil sige, inden din partner har nået at føle noget som helst. Dette er et problem for jer begge, hvorfor det er noget, som I bør gøre noget ved.

 

Heldigvis er der flere løsninger på for tidlig sædafgang

Selvom det kan virke som noget af en livskrise, at opleve for tidlig sædafgang hvis man gør det over en længere periode, så er håbet dog slet ikke ude da der er mange måder, hvorpå man kan forsøge at komme til at holde længere.

 

Noget af det første du kan overveje at gøre er at købe nogle kondomer, som har en let bedøvende effekt. Disse kondomer er yderst populære og mange oplever stor succes med at bruge dem, blandt andet i forbindelse med for tidlig sædafgang. De virker på den måde, at indersiden er belagt med en olie, hvori der er noget let bedøvende creme, som gør, at du vil holde længere. Det vil dog ikke gøre nydelsen dårligere for hverken dig eller din partner, og din partner vil naturligvis ikke kunne mærke den bedøvende effekt, da det ikke er hende der skal bedøves, men derimod dig.

 

En anden måde, hvorpå man kan forsøge at undgå at have for tidlig sædafgang er ved at have mere sex. Dette kan umiddelbart lyde som en skøn løsning og det er da også noget, som mange par ender med at have succes med. For jo mere du har sex, des mere vil du opleve, at dit lem slapper af fordi, at der allerede er skudt af. Den samme effekt kan du få, hvis du onanerer umiddelbart inden samlejet da du således også vil være mere klar til holde lang tid, da du ikke har sæd som holder sig tilbage og vil ud.

 

Psykiske forklaringer på for tidlig sædafgang

Mange gange har præstationsproblemer en psykisk forklaring. Hvis man som mand gang på gang må skuffe sin partner med en for tidlig sædafgang kan det være, at man når til et punkt, hvor man ender med at give helt op på projektet fordi, at man simpelthen er så træt af, at man aldrig kan tilfredsstille sin partner som man ønsker. Den seksuelle oplevelse bliver en slags fiaskoting og man ender med at se på sex som noget negativt. Dette er der ingen grund til, for sex er noget, som skal nydes og som man skal slappe af omkring. Overvej at få lidt promiller indenbords inden samleje da dette kan være med til at få nerverne til at slappe af. På den måde vil du tænke mindre og være mere til stede i nuet når I ligger sammen i dobbeltsengen og nyder hinanden. Samtidigt har alkohol også den effekt, at din krop bliver lidt bedøvet og på den måde kan det også være, at det ender med, at du kan holde længere.

 

Der findes en teknik, som hedder ’start-stop’-teknikken, som utroligt mange par har afprøvet og som har fungeret for dem. Denne teknik indebærer, at man træner sin krop til at få kontrol over sin sædafgang og for mange er denne teknik den, som ender med, at man én gang for alle får kontrol over sin krop og undgår for tidlig sædafgang. På den måde kan du og din partner nyde hinanden igen i sengen og se frem til mange timers lagengymnastik sammen uden at du skal tænke på for tidlig sædafgang.