Hurtig levering 1-2 hverdage. Få 12 GRATIS kondomer med i pakken

Kondom størrelse

"Kondomet er det eneste præventionsmiddel, der beskytter mod både graviditet og seksuelt overførte sygdomme" Kondom er en nem præventionsmetode, der kan bruges af alle. Bruger du den rigtige størrelse kondom, opnår du den bedste beskyttelse og den bedste sex! Og det er jo det vi gerne vil opnå, ikke? Vi har alle sammen prøvet det før! Når man køber et kondom i en forkert størrelse! Det er rigtig træls! Vi står og skal købe kondomer og ikke aner hvilken kondom størrelse vi skal købe. Derfor ender det rigtig tit med fejlkøb og det er jo ikke ideen med at man vil hygge og beskytte sig.

Det kan være rigtig svært at vurdere, om du skal bruge små, almindelige eller store kondomer. Derfor har vi på denne side lavet denne kondom størrelse guide til at hjælpe dig! Her kan du diskret, trygt og sikkert finde den helt rigtige kondom størrelse - og slags -kondom som du og din partner ønsker! - Om du ønsker helt glat, med riller ellers vores nye populære bedøvende kondom. Det er helt op til dig. Eller prøv nogle forskellige!

Lige en lille kondom størrelses guide til dig:

- Under 12 cm i omkreds: Små kondomer
- Mellem 12 og 14 cm i omkreds: Medium kondomer
- Over 14 cm i omkreds: Store kondomer

Vi er rigtig mange der går rundt og tror det er længden det kommer an på når vi skal finde den rigtige størrelse kondom - se kondom guide ovenfor. Men her tager vi altså helt fejl! Det vi skal kigge efter er omkredsens mål, for det er her den store og vigtige forskel i str viser sig. Når du skal måle omkredsen af din stive penis bør du måle et par centimeter stykke over roden. Hvilken kondom størrelse du skal bruge finder du faktisk bedst ud af ved at prøve dig lidt frem. For eksempel hvis du tidligere har brugt kondomer i størrelser der har siddet for stramt, jamen så siger det jo sig selv, at man skal prøve nogle af vores kondomer i større str. Og også hvis det har siddet for løst, så skal du en kondom størrelse ned.

Her på vores unikke side finder du desuden et eksempel på hver af de forskellige størrelser, hvor især de ekstra store kondomer er populære hos vores kunder. Deter nemlig ikke altid man kan få den kondom størrelse man ønsker nede i supermarkedet! Derfor har vi også fem forskellige varianter af disse på lager, fra producenterne RFSU, Worlds Best, Condomi og Protex.

Vi har også vi et enkelt kondom i kategorien Små kondomer, 'Slim-line', som er en smule mindre end de almindelige kondomer. Vores populær kondom du finder i almindelig størrelse er de bedøvende kondomer, disse får manden til at holde længere. De skal opleves! - Hånden på hjertet, vi er vel også enige om at der er heller ikke mange af os der er så vilde med at skulle kondomer i det lokale supermarked, så derfor er det rart at købe dem diskret her online på Coolkondom.dk, med hurtig levering og hvor de sælges super billigt! Det er da dejlig nemt! Og de kommer selvfølgelig diskret i din postkasse.