Hurtig levering 1-2 hverdage. Få 12 GRATIS kondomer med i pakken

Latexfri kondomer

Det viser sig desværre at flere og flere er eller bliver allergisk overfor gummi/latex og derfor ikke kan bruge traditionelle kondomer. I denne kategori er kondomerne ikke lavet af latex men af alternative syntetiske materialer så som duron, hvilket ikke er så elastisk men til gengæld et meget stærkt materiale. Bemærk at hvis du har symptomer efter at have brugt et latex kondom, kan dette også skyldes at du er allergisk overfor det glidemiddel som kondomet er behandlet med.

 

Latexfri kondomer er løsningen til latexallergikere

Desværre er der mange, som oplever allergi overfor kondomer, hvilket blandt andet kan skyldes, at de slet og ret er allergiske overfor latex. Flere og flere oplever forskellige allergier, og en af de allergier, som mange oplever for øjeblikket og som man ser i stigende omfang er latexallergikere. Hvis man er en af dem, kan man være glad for, at der findes latexfri kondomer. For det er ikke sjovt, hvis man skal have en dårlig oplevelse hver gang man har sex da dette vil skabe dårlig stemning blandt dig og din partner og du vil snart helt miste lysten til at have sex.

 

Noget af det, som er karakteristisk ved at være allergisk overfor latex er, at man vil føle ubehageligheder og kløe når man bliver udsat for latex. Hvis man er sammen med en partner og bliver penetreret med et lem, som er påført et latexkondom, vil man således, i skeden, opleve, at det kan blive rødt, klø og virke ubehageligt. Der er meget stor sandsynlighed for, at dette skyldes, at man er allergisk overfor latex. Mange kondomer er lavet af netop latex, men i dag kan man heldigvis få mange kondomer, som er lavet af andre materialer end latex. Derfor skal man altså ikke være bange for, at man ikke kan nyde et godt samleje med en man holder af bare fordi, at man er allergisk overfor latex. For flere og flere forhandlere er blevet opmærksomme på hvor mange, der rent faktisk lider af denne allergi og det har de gjort noget ved, ved at begynde at forhandle kondomer, som er helt fri for latex.

 

Du skal dog ikke blot begynde at bruge latexfri kondomer hvis ikke du er sikker på, at du er allergisk overfor latex. For mange oplever, at de oplever kløe og andre ubehagelige ting i skridtet efter enten at have penetreret eller at være blevet penetreret med en kondom lavet af latex. Men det kan dog ligeså vel være, at allergien skyldes den glidecreme, som er på kondomet. Det vil sige, at hvis man oplever disse ubehageligheder er det første, som man skal gøre at tage til lægen og se hvad vedkommende siger. Og først når man har fået endeligt bekræftet, at det er fordi, at man er allergisk overfor latex, bør man gå ud og begynde at købe denne form for latexfri kondomer i stedet for almindelige kondomer, som altid er lavet af latex.

 

Latexfri kondomer giver den samme følelse som almindelige kondomer

Måske tænker man, at det umuligt kan være det samme, at have sex, hvis man gør det med et kondom, som er lavet af noget, som ikke er latex. Men dette er ikke tilfældet, for faktisk vil de fleste, som har sex med latexfri kondomer slet ikke lægge mærke til, eller mærke forskel på det kondom de er vant til og de nye latexfri kondomer. Og dette gælder uanset om man er kvinde eller mand og om man bliver penetreret eller penetrerer.

 

Mange af de latexfri kondomer, som man ser på markedet er fremstillet af polyuretan, hvilket er det mest udbredte materiale, at lave latexfri kondomer ud af. Der er dog også mange kondomer, som i stedet for er lavet af naturligt gummi. Dette er tyndere end de klassiske kondomer med latex og det betyder, at følelsen faktisk er endnu bedre. For, som de fleste ved, så bliver følsomheden højnet, jo tyndere et kondom er. Dette gælder både for den der penetrerer og den der penetreres. Så på den måde kan der faktisk være nogle fordele ved at bruge disse latexfri kondomer, som på den måde føles endnu mere naturlige og man kommer faktisk endnu tættere på sin partner, end man ellers er vant til.

 

Latexfri kondomer er desuden kendetegnet ved, at de har en rigtig god pasform. De smyger sig om penis, som om, at de latexfri kondomer er skræddersyet enhver penis og man vil aldrig opleve, at de enten er for store eller, at de er for små – de vil derimod passe perfekt, som hånd i handske. Derudover er de latexfri kondomer nemme at få på. Mange forbinder kondomer med noget af et stop i samlejet, da det skal findes frem fra skuffen, pakkes ud af pakken og først derefter tages på, hvilket kan tage lang tid alt i alt. Men de latexfri kondomer er så nemme at få på, at din partner næsten ikke vil lægge mærke til, at du lige gør et hurtigt hold for at få kondomet på penis.

 

Udover det, så minder latexfri kondomer også om almindelige kondomer ved at de er transparente. For selvom man kan få kondomer i alle regnbuens farver og med alle mulige forskellige smage, så er det dog mest normalt, at kondomer har en farve, som minder om penis’ egen farve, nemlig transparent. Så på den måde vil du heller ikke mærke nogen forskel, hvis du ruller et latexfri kondom på fremfor de almindelige, som du er vant til.

 

Vi har den bedste leverandør af latexfri kondomer

Når det kommer til seksuel sundhed og hygiejne er kun det bedste godt nok og det er noget, som vi også går meget op i. Derfor sørger vi altid for udelukkende at gøre brug af de bedste forhandlere, som kan levere den bedst mulige kvalitet. For på den måde kan vi være sikre på, at vi tilbyder vores kunder noget, som vi kan stå inde for og noget, som har en kvalitet, som vi ved er høj nok til, at vi kan sælge det. Vi gør udelukkende brug af anerkendte mærker, som i mange år har testet deres latexfri kondomer og på den måde er sikre på, at deres kondomer ikke har nogle sundhedsfarlige aspekter eller lignende.

 

Generelt er det altid vigtigt at bruge kondom, hvis man har en ny sexpartner. Mange mener, at fordi, at kvinden er på den ene eller anden form for beskyttelse, så som p-piller eller spiral, så er kondomet overflødigt. Men intet kunne være mere forkert, for kun med et kondom er man helt sikker på, at man ikke får uønskede gæster i form af diverse sexsygdomme. Og sexsygdomme er naturligvis noget, som man ønsker at slippe for, og især ønsker de fleste nok at slippe for at skulle ringe rundt til samtlige sexpartnere for at informere dem om, at de altså nu har fået en seksuelt overført sygdom, som vedkommende måske også har. Med kondomer, og måske latexfri kondomer kan du undgå, at skulle have sådanne sygdomme. Og nydelsen behøver bestemt ikke at blive mindre af at gøre brug af kondomer, hvilket for mange også er en myte. For med et kondom kan det faktisk ende med at blive endnu sjovere da man kan eksperimentere endnu mere med sjove farver og sjove smage.

 

Latexfri kondomer har reservoir

Stort set alle latexfri kondomer har, ligesom det gælder for almindelige kondomer, et reservoir, hvilket er godt når man skal have samleje. Desuden har kondomet også glidecreme, hvilket kan være en fordel, hvis safterne ikke flyder, som man godt kunne tænkte sig, at de gjorde. Med de latexfri kondomer vil man altså opleve, at man ikke bliver stoppet af, at ophidselsen ikke er overvældende. Der findes producenter af latexfri kondomer i hele verden og det, som er til fælles for de kondomer, som vi tilbyder er, at de alle er gode og har en god pasform og ikke vil give diverse allergier.

 

Så begynd at nyd hinanden med latexfri kondomer, som vil gøre jeres seksuelle sikkerhed intakt, og som vil gøre, at I kan nyde hinanden uden at skulle bekymre jer om kedelige og fornuftige ting. I kan bare springe i lagenerne og skrue op for den erotiske musik og lade elskovsdansen starte. Med de latexfri kondomer kan I nemlig være sikre på, at der hverken kommer uønskede undfangelser, allergier, kløe og andre ubehageligheder med i sengen. Med latexfri kondomer er I kun jer, og det skal nydes!