Hurtig levering 1-2 hverdage. Få 12 GRATIS kondomer med i pakken

iCondom

Kom helt tæt på din partner med de sikre og stærke kondomer fra iCondom, som fås i mange forskellige typer og størrelser. Med disse kondomer fra mærket iCondom kan du og din partner være helt sikker på, at I er fuldstændig beskyttet mod diverse seksuelt overførte sygdomme, samt graviditet. For noget af det karakteristiske ved kondomerne fra iCondom er, at de er lavet af et yderst holdbart materiale, som ikke lader en eneste sædcelle eller sygdom trænge igennem. Grunden til, at de er så holdbare skyldes det gode materiale, som de er lavet af så hvis du tager disse kondomer med i soveværelset kan du være sikker på, at du og din partner kan nyde hinanden fuldt ud uden at bekymre jer om noget.

 

Kondomerne fra mærket iCondon kan fås i mange forskellige varianter, så du kan selv vælge lige præcist hvilke kondomer, der passer bedst til dig og din partner. En god ide kan være, at eksperimentere lidt med de forskellige kondomer, så I sammen kan komme frem til den favorit, som fungerer bedst for jer begge og som gør, at I sammen kan opnå et fantastisk klimaks i sengeregionen.

 

Med mange forskellige kategorier findes der et iCondom til ethvert par, som ønsker at have den bedste form for sex, som man kan forestille sig, nemlig beskyttet sex. Der findes blandt andet kondomer med forskellig tekstur, som de fleste nok har hørt om, men som langt fra alle har stiftet bekendtskab med. De rillede kondomer er en af de kategorier af kondomer, som findes og disse kondomer er kendetegnet ved, at de har riller på hele kondomet, som både kan ses og mærkes. Der er endda nogle, som siger, at de stort set intet kan mærke under samleje, men med de rillede kondomer, kan de lige pludseligt mærke rigtig meget, og den seksuelle sensation bliver en helt anden og meget mere intens oplevelse. Kondomets riller er placeret på en meget strategisk måde, således, at den største følelse kan opnås.

 

Der findes også kondomer fra mærket iCondom som, ligesom de rillede kondomer, har en anderledes tekstur end de helt almindelige og klassiske kondomer. Her er tale om de prikkede kondomer, som, ligesom de rillede kondomer, skal give ekstra nydelse den modtageren af penetrering, da der slet og ret kan føles mere når det prikkede kondom er i brug. At modtageren føler mere nydelse, vil komme begge partnere positivt til gode da man sammen opnår en bedre nydelse, hvis begge parter nyder samlejet så meget som muligt.

 

Hvis man er endnu mere eventyrlysten kan man også forsøge sig med de såkaldte 3-i-1 kondomer fra iCondom. Det karakteristiske ved disse kondomer er, at de både har riller og knopper, det vil sige, at de samler alt det bedste i ét kondom. 3-i-1 kondomet er kendetegnet ved, at det har knopper foroven og riller forneden. Dette kondom samler altså det bedste af to verdener og gør nydelsen af samlejet endnu bedre for både dig og din partner. Og ikke nok med det, I kan opnå den største nydelse sammen, og samtidigt være beskyttede mod både seksuelt overførte sygdomme, samt graviditet. De mange kondomer fra iCondom kommer alle i en pakke, som er let at åbne, og som ikke fylder meget. Desuden har alle kondomerne glidecreme, så nydelsen bliver endnu bedre for jer begge.

 

Der findes ikke to penisser, der er ens og der skal naturligvis være et kondom til enhver. For uanset hvilken størrelse du er udrustet med er det vigtigt, at du både kan beskytte dig selv og din partner mod uønskede gæster i sengen. Hvis du er meget udrustet og har en stor penis, kan der findes et kondom fra mærket iCondom, som kan bruges. Hvis du derimod er udstyret med et mindre eksemplar kan du også finde et iCondom, som er velegnet til dig, og som vil beskytte dig og din partner endnu mere.

 

Det vigtigste når det kommer til valg af kondomer er at prøve sig frem, da ingen mennesker er ens og alle har forskellige præferencer. Gør det til et eventyr at prøve forskellige kondomer og se hvad der fungerer bedst for jer. iCondom har så stort et udvalg, at der helt sikkert også findes et kondom, som er perfekt til jer blandt de mange forskellige typer og størrelser. Alle kondomer fra iCondom sælges i en pakke med 10 stk., så i blot én pakke er der stor mulighed for seksuelle udfoldelser.

 

Navnet iCondom referer til dig, brugeren af kondomet. Men det er dog altid i forbindelse med en anden person, at du bruger et kondom, hvorfor valget af kondom ikke kun handler om dig, men ligeså meget om din partner. For måske har I forskellige præferencer når det kommer til kondomvalg og der bør naturligvis tages højde for det hele så I begge kan føle den maksimale nydelse når I er helt alene sammen og nyder hinanden.