Hurtig levering 1-2 hverdage. Få 12 GRATIS kondomer med i pakken

Vitalis

Der er ikke noget så skønt, som at være sammen med sin partner på en intens og seksuel måde, uanset om man vælger at gøre det i dobbeltsengen under lagnerne eller om man vælger at være lidt mere eksperimenterende og måske tage de seksuelle fantasier udenfor eller et andet sted end hjemmet. Uanset hvad bør man altid sørge for, at man er så godt beskyttet som overhovedet muligt. Mange kvinder vælger at være på en eller anden form for beskyttelse, men man er kun 100% beskyttet, hvis man vælger at bruge kondom. Inden for Vitalis serien er der en lang række kondomer, som du og din partner vil få stor glæde af. Uanset om I er til det helt klassiske kondom eller til det mere eksperimenterende kondom, så vil I finde et Vitalis kondom, som passer til jeres behov.

Uanset om det skal være stærkt eller tyndt

Når det gælder et kondom, så er der mange forskellige størrelser og tykkelser. Størstedelen af de Vitalis kondomer, som du kan købe har en tykkelse på 0,07 mm. Dette er en tykkelse som er tilpas tynd til, at hverken du eller din sexpartner vil lægge mærke til, at du har kondom på. Måske vil I endda glemme det når først I er kommet i gang efter at kondomet er sat på. Der findes dog også et kondom inden for Vitalis serien, som gør, at du kan holde lidt længere end du normalt kan. Dette kondom hedder Strong og er kendetegnet ved, at være lidt tykkere end de andre kondomer, som du finder hos Vitalis. Tykkelsen på dette kondom er nemlig 0,09 mm, hvilket lige nøjagtigt er nok til, at du stadig får en skøn følelse samtidigt med, at du og din sexpartner kan nyde hinanden i lidt længere tid da du simpelthen kan holde længere ved hjælp af dette kondom. Og uanset om du måske oplever, at du ofte kommer for tidligt eller om du bare vil gøre samlejet bedre for både dig selv og din partner, vil du nyde dette kondom, som netop kan gøre det. Det modsatte kondom finder du også i Vitalis serien, og det hedder Super thin. Dette kondom er designet til dig, som godt vil føle ekstra meget når du har sex. Med dette kondom, som blot har en tykkelse på 0,055 -0,06 mm vil du opleve, at du næsten ikke kan mærke, at du har kondomet på. For når først det er sat på, kan det være, at både du selv og din sexpartner helt glemmer, at du rent faktisk har et kondom på. Den ekstra følelse, som du vil føle med dette kondom i forhold til andre kondomer vil uden tvivl smitte af på din sexpartner, som vil nyde din lyst og dermed nyde hele samlejet endnu mere.

Med mønster føler man endnu mere

De helt klassiske kondomer fra Vitalis er generelt populære, og der er mange faste kunder, som altid vælger at købe kondomer fra Vitalis uanset hvilken type de køber. Der er dog også de mere eksperimenterende, som vælger at købe andre kondomer fra Vitalis. For der findes nemlig kondomer, som vil gøre, at din sexpartner vil nå helt op i et fantastisk klimaks når I er sammen, da de erogene zoner vil blive stimuleret på en helt bestemt måde. For Vitalis har nemlig kondomer, som har riller, og nogle som har både riller og knopper. Kondomet med riller er udviklet på en måde, så disse riller sidder på et helt bestemt på kondomet, hvor det er allerbedst for din sexpartner når du penetrerer. Dette gør, at følelsen for din sexpartner vil blive endnu bedre end den normalt er, da der vil blive stimuleret nogle erogene zoner, som måske ikke altid bliver stimuleret så meget. Og hvis man ønsker en endnu mere intens stimulering af de erogene zoner så kan man vælge at købe sensation kondomet fra Vitalis, som ikke blot er udstyret med riller, men som også er udstyret med knopper. Dette skaber en helt uimodståelig nydelse for din sexpartner, som vil vende det hvide ud af øjnene på grund af disse kondomer. Dette vil hun gøre fordi, at hun vil blive stimuleret på en helt ny måde. Når først I er begyndt at bruge disse kondomer er der stor sandsynlighed for, at I aldrig går tilbage.

Navnet siger det hele

Faktisk behøver man blot at høre navnet for at vide hvilket slags kondom, der her er tale om. For Vitalis referer til det livlige og til det levende. Og hvis der er noget, som kan skabe liv i sengen og mellem dynerne så er det i sandhed de forskellige slags kondomer fra Vitalis. Serien er så stor, at alle par kan finde lige præcis det kondom, som der passer dem bedst. Mange par vælger at eksperimentere lidt med de forskellige kondomer så de finder det kondom, som passer allerbedst til dem. I en pakke med Vitalis kondomer er der 12 stk. kondomer så man kan snildt prøve sig løs. Hvis man har et aktivt sexliv vil der ikke gå mange uger før man har brugt den første pakke og efterfølgende kan man så prøve de andre slags kondomer også. Efter noget tid vil man have været igennem mange forskellige slags af disse Vitalis kondomer og så vil man ende med at vide, hvilket kondom man bedst kan lide. På den måde kan man gøre en lille jagt ud af det, så man kan have lidt sjov med det i parforholdet. For at have noget sammen skaber altid en tættere relation, og med Vitalis vil I uden tvivl kunne findes ’jeres’ kondom.